Lærerstilling, Indre Kåfjord Barne- og Ungdomsskole

26.04.2019
Varighet:
Fast

Vi søker allmennlærere med godkjent pedagogisk utdanning og alle fag/fagområder er aktuelle. Vi søker lærere som har et positivt elevsyn og som elsker jobben sin, men som kan tenke seg noe nytt. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, og i tillegg lover vi en morsom lærerhverdag der du som lærer blir sett, motivert og utfordret.

Lærere ved Indre Kåfjord Barne- og Ungdomsskole:

*Liker å jobbe i team

*Deler uoppfordret opplegg med kolleger

*Ser mulighet for alle elever

*Har både faglig kompetanse og relasjonskompetanse

*Er tydelige klasseledere og forbilder

*Lar seg inspirere av forventningsfulle elever og foresatte

Søkere vil bli vurdert i forhold til kompetanse, skolens behov, ansiennitet og personlig egnethet. Søkere med god kompetanse blir vurdert fortløpende, og kan bli tilsatt før søknadsfristens utløp.

Politiattest etter opplæringslovens § 10-9 vil bli avkrevd ved tilsettelse.
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Om arbeidsgiveren

Indre Kåfjord Barne- og Ungdomsskole er en friskole med kristne grunnverdier, som startet opp høsten 2016. Skolen har 54 elever og gir et tilbud fra 1. - 10. klassetrinn.

Skolen ligger i Kåfjord Kommune hvor du finner dype fjorder og bratte fjell med gode muligheter for fysisk aktivitet og rekreasjon i flott natur året rundt. Kåfjord er i tillegg en kulturkommune. Kåfjord ligger i Nord-Troms, noe som gir mulighet for nedskriving av studielån. Kommunen er innlemmet i forvaltningsområde for samisk språk.

Tiltredelse:
01.08.2019
Sektor:
Privat
Antall stillinger:
Sted:
Kåfjorddalen,
9147 Birtavarre
Bransje:
Barn, skole og undervisning
Stillingsfunksjon:
Undervisning og pedagogikk / Allmennlærer/kontaktlærer

Stillingsannonsen ligger også på Finn.no.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: